Ursprungligen publicerat den 28 maj 2020

Uppdate maj 2020
Idag startade två av kollektivets medlemmar Daniel och Tomas arbetet med en gemensam fantasyvärld med namnet Aidun. Tanken är att världen ska vara öppen och dynamisk och att det ska vara möjligt att spela i flera tidsepoker samtidigt. Det som händer i tidigare epoker kan såklart få konsekvenser för hur historien utvecklas och hur världen förändras.

Att samarbeta kring en värld innebär att ständigt göra kompromisser och att tänka om och tänka nytt men framförallt är det en möjlighet att tänka större och förhoppningsvis bättre. Hur väl vi lyckas får vi se helt enkelt.
Vi har ännu inte bestämt oss för vilket spelsystem vi ska använda oss av eller om vi till och med ska ha flera olika system beroende på vilken typ av historia vi vill berätta?

På den här sidan uppdaterar vi (förhoppningsvis) löpande om hur arbetet fortskrider och vad som händer i de kampanjer som vi spelar. I skrivande stund har Tomas ritat en övergripande världskarta samt skrivit en omfattande mytologi för Aidun.

Stay tuned….

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *