ÅRSMÖTESMIDDAGSGALA 2023

Lördagen den 18 mars var det dags för vår förenings årsmöte. Efter att ha bildat föreningen under pandemin och genomfört 2021 årsmöte digitalt under våren 2022 så kunde vi den här gången träffas fysiskt på riktigt och i 3D. Platsen var den stämningsfullast tänkbara. Stadshuskällaren under den svenska 20-talsarkitekturens verkliga praktverk: Stockholms Stadshus ritat av Ragnar Östberg och invigt 1925.

Tyvärr var det endast sju av föreningens medlemmar som kunde närvara men vi som gjorde det fick en underbar middag och ett par riktigt trevliga timmar fördrevs i goda rollspelares lag.

Ny styrelse

En delvis ny styrelse kommer att få ansvar för föreningens verksamhet under kommande år. I praktiken var det så att styrelsen för 2022 omvaldes men utökades med en ytterligare ledamot. Såhär kommer generalrådet för 2023 se ut:

Ordförande: Daniel Pettersson
Vice Ordförande: Emelie Stark
Kassör (utan konto): Johan Sjölander
Ledamot och kreativt geni: Andreas Andersson
Ledamot och festkommitté: Emil Hrafn Stensson

Revisor: Calle Melin

Hedersutnämnanden

Efter flera års väntan kunde vi äntligen genomföra vår stora rollspelsgala. Följande pristagare i respektive kategorier hedersutnämndes:

Årets äventyr: Gallery of Souls, Johan Sjölander
Årets Spelledare: Emelie Stark, Curse of Stradh
Årets gästspelare: Daraka Larimor Hall
Årets nykomling: Sandra Thernelius

Medaljutdelning

Genom Emil och Emelies försorg kunde alla deltagarna i årsmötesmiddagen få varsin fantastisk medalj. På bilden ovan syns ordförande Daniel Pettersson beundra sitt exemplar.

Ett år tills nästa gång

Till nästa år har vi ambitionen att göra ett lite större arrangemang med inbjudna gäster och riktiga statyetter som kan utdelas till pristagarna. Men det kommer att bli en senare historia.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *